Bekijk mailing hier online
Beeld voor Beeld 5 /2017 Gaming
 

Gaming nu

Klik hier voor meer foto’s met keyword: Gaming
Gaming nu Het veelvuldig spelen van games wordt in de huidige samenleving met argusogen bekeken. Er zijn onderzoekers die heel erg tegen games zijn en onderzoekers die juist voor zijn. De één is er van overtuigd dat het spelen van games een vernietigende werking heeft op het normbesef van de jeugd, de ander vindt dat gaming de creativiteit stimuleert en het probleemoplossend vermogen traint.

Duik in de wereld van het gamen
 

Spellen vroeger

Klik hier voor meer foto’s met keyword: Games
Spellen vroeger Het spelen van spellen wordt al gedaan sinds de oudheid en is altijd al controversieel geweest. Deze gravure uit 1816 laat bijvoorbeeld zien dat het gokspel dood en verderf zaait. Het vroegst bekende bordspel is Senet uit het oude Egypte. Arme mensen krasten hun spelbord in het zand maar de elite bezat prachtig versierde borden van ivoor, plateelwerk of hout. Het spel was niet alleen bedoeld als tijdverdrijf. Op wandschilderingen zien we solospelers waarbij het bordspel het lot van de overledene lijkt te bepalen.

Schaken, dobbelen, kaarten en backgammon in vroegere tijd
 

Spel creatie

Spel creatie Wil je zelf een spel ontwikkelen voor een project in print of online? Neem eens een kijkje in onze database van illustratoren. Die groeit nog steeds. Zoek via het genre ‘Spel’ en je vindt diverse soorten spellen van games tot puzzels.
Deze illustratie van Jeroen van Schie is voor de doos van een kaartspel gebaseerd op het spel Pesten.

Bekijk hier een selectie van diverse spellen
 
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat we ooit contact hebben gehad. Mocht je willen afmelden klik hier.