Lineair

Over Lineair

 

Lineair is een beeldbank voor fotografie. Het bureau is in 1990 gestart als specialist in natuur, milieu en sociale- en economische ontwikkelingen in de wereld. Inmiddels is de collectie aangegroeid tot twee miljoen beelden en is een breed scala aan onderwerpen te vinden via de eigen Lineair website. Lineair biedt de mogelijkheid om foto’s te zoeken en te bestellen. Daarnaast verzorgen de researchers van Fotoredactie, onderdeel van Lineair Fotoarchief, de beeldresearch voor onder andere: boeken, brochures, jaarverslagen, rapporten en presentaties.

 

Lineair wil een bijdrage leveren aan het begrip voor de ontwikkeling van de mens en zijn omgeving.

 

Onze fotografen


De fotografen die aan Lineair Fotoarchief verbonden zijn onderscheiden zich door de persoonlijke betrokkenheid bij de onderwerpen die zij verbeelden. Ook wordt er samengewerkt met internationale collega-bureaus en mede daardoor wordt het archief dagelijks aangevuld met honderden beelden.
Lineair
Colombia RG
Niger RG
Netherlands RG
Egypt RG
Philippines RG

Whole Earth Alliance

Lineair Fotoarchief is aangesloten bij "Whole Earth Alliance", een unieke wereldwijde samenwerking tussen verschillende onafhankelijke fotoarchieven. Elke WEA vertegenwoordiger voegt continu nieuwe beelden toe aan de gedeelde online database. Dit biedt u de mogelijkheid om via Lineair een beeldselectie te maken uit de centrale database van deze stockbureaus.

 

Gespecialiseerde Collecties

  • Milieu
  • Natuur
  • Afrika, Azië, Latijns Amerika
  • Economie
  • Wetenschap
  • Historische foto's