Fotoredactie

Beeldresearch is al jaren een zeer belangrijke activiteit van Lineair. Onze researchers zoeken in alle mogelijke bronnen naar de gevraagde illustraties voor boeken, brochures, jaarverslagen, rapporten en presentaties. We zetten zoekopdrachten uit via ons uitgebreide netwerk van fotografen, fotobureaus en illustratoren of maken gebruik van collega-stockbureaus, musea, gemeente- en bedrijfsarchieven. Mocht na intensief onderzoek blijken dat het gewenste beeld niet gevonden wordt, dan kunnen we een foto-opdracht bij een van onze fotografen voor u verzorgen. Uiteraard bespreken wij met u het beeldplan, zodat we naast het juiste beeld, ook een snelle levertijd kunnen garanderen. 

Copyright

Alle foto's in deze beeldbank zijn rechtenbeschermd. Het regelen van de  externe beeldrechten wordt ook door ons bureau verzorgd.

Fotoredactie online tool

Fotoredactie-Lineair ontwikkelde een unieke tool om beeldmateriaal digitaal te kunnen bespreken met elkaar. Via deze Imagedesk kunt u inloggen in de Fotoredactie database. Op deze manier kunt u het door ons geselecteerde beeldmateriaal beoordelen. Meerdere partijen,zoals inkoper, beeldeditor, auteurs en bijvoorbeeld tekenaars, ieder met eigen toegangsrechten, kunnen naast hun beoordeling onder het beeldmateriaal ook in een chatbox met elkaar van gedachten wisselen. Zo kunt u snel met meerdere partijen tot een besluit komen.

 

Lineair

Recente projecten

Rekenrijk
Rekenrijk
Kan het nóg beter? Reken maar! Rekenrijk is voor veel kinderen en leerkrachten al jaren de fijnste plek om te leren rekenen. Met de nieuwe editie wordt die plek er alleen maar leuker, leerzamer en aantrekkelijker op. (Noordhoff Uitgevers)

Timboektoe
Timboektoe
Een nieuwe methode met een nieuwe naam, maar wel met zeer herkenbare stijl- en vormgevingselementen van Tekst verwerken, van begrijpend naar studerend lezen. Timboektoe is een gloednieuwe methode voor technisch lezen voor jaargroep 4 t/m 8. (Noordhoff Uitgevers)

Carte Orange
Carte Orange
Carte Orange is een inspirerende en een vernieuwende methode Frans voor de onderbouw en de leerwegen. Carte Orange activeert uw leerlingen door afwisselend en uitdagend lesmateriaal. Dankzij de levensechte fotoroman en de innovatieve ICT leren leerlingen met plezier én met succes Frans van niveau! (ThiemeMeulenhoff)

Wijzer door Natuur & Techniek
Wijzer door Natuur & Techniek
Wijzer door Natuur en Techniek is een methode voor natuur en techniek voor groep 1 t/m 8. De leerstof wordt aangeboden in rijk beschreven en geïllustreerde lessen.
( Noordhoff Uitgevers)